31 januari 2016
12:30

Torsby IF F01

Referat: IFK Hammarö Vit - Torsby IF F01

Denna matchen hade en helt annan skepnad. Vi börjar jättebra och vågar framåt men Torsbys målvakt är riktigt vass. Bakåt fortsätter både försvaret och Mattis i mål riktigt bra,
4-5 i Paus (ledning Torsby)

I andra startar vi bra och har 5-5 inna något händer. Vi tappr 3 anfall i rad där vi försöker med höga pass till linjen (fast vi var huvudet kortare än Torsby) och missade några lägen och Torsby straffade oss direkt. 8-0 hade de en period och där tappade vi matchen. Det var framförallt deras kontringar i andra på grund av vårt slarv.
Plus i matchen får Mattis för första halvlek och Elin som hade ett fantastiskt fint straffskytte. Tycker även att linjerna och Hilda kämpar riktigt bra.
6 målskyttar i varje match är bra men det fattas det sista som vi plockar fram när vi åker upp till Torsby senare i vår!